Politic Social Economic Extern Transnistria Interviuri Cultural Divertis Sport
Scrie o știre          Toate articolele           Sondaje           Opinii           Horoscop           Infografic
PNL: „Suntem în opoziţie şi nu avem de gând să tăcem”

Suntem în opoziţie constructivă, dar nu avem de gând să tăcem, a declarat liderul Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco, într-o conferință de presă joi 4 februarie.
Reformele şi schimbările, promise de actuala guvernare, susţine Pavlicenco, întârzie în raioanele R. Moldova, iar problemele cetăţenilor mai continuă să fie rezolvate în funcţie de apartenenţa politică.
“În regimul comunist, democraţii, neafiliaţi partidului-stat PCRM, nu puteau miza pe dreptate în justiţie şi pe funcţionarea instituţiilor de stat”, a mai spus liderul PNL. Din păcate, a mai spus Vitalia Pavlicenco “se constată azi aceeaşi stare de lucruri, foştii comunişti adaptându-se noilor realităţi şi menţinând cârdăşiile între decidenţii din raioane. Starea de lucruri ar putea avea două motive: 1. Clanurile de baroni locali s-au împletit strâns în comiterea abuzurilor şi beneficierea de pe urma lor şi se simt în afara legii. 2. Acţiunile unor structuri şi conducători din teritoriu au obiectivul de a compromite noua guvernare”.
Vitalia Pavlicenco nu exclude că acţiunile noilor structuri şi conducători din teritoriu au şi obiectivul de a compromite noua guvernare. „Este nevoie de emisiuni publice, de discuţii ample şi de dialog deschis cu cetăţenii, prin care noii guvernanţi să cunoască ce se întâmplă în raioane.
 
Comentarii
luminita adevarului
04.02.2010 17:45
Dupa schimbarile din ultima vreme de pe arena politica a RM multe lukruri s-au schimbat cu lokul, dar nu stiu kit de multe si-au schimbat esenta. Am impresia ca regimul Filat persecuta mai drastic anticomunistii dekit o faceau insasi comunistii, putina presa independenta in perioada comunista care era a devenit dependenta si ea de Filat&co, pe PNL l-as vedea ca o punte de adever prin pozitie si declaratii intre puterea actuala si puterea precedenta, e bine ca putem vedea si o alta viziune asupra lukrurilor dekit a PCRM si oponentii lor parlamentari.
cenzurarea parţială
05.02.2010 16:40
... publicitare
Redacția Politik: Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nicanor
06.02.2010 09:07
Da ar fi foarte binevenite asa emisiuni pt orsice oras al Moldovei pt transparenta in Primarii ca e mare bataie de joc si totusi noi suntem acei care suferim ii alegem si l-a umra uita de cetatean! Luati masuri d-le ministru!!!!
Adaugă comentariu
Vă rugăm să folosiţi un limbaj decent în comentariile pe care le lăsaţi. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afişarea de anunţuri publicitare, precum si jigniri, trivialităţi, injurii se vor sancţiona prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul politik.md nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.
Nume / Prenume
 
Mesaj
 

Introduceţi codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

MESAJUL marelui istoric Nicolae Iorga adresat României în anii '30
VIDEO Bebelușul prințului Harry și al lui Meghan Markle a fost arătat publicului
Partide politice


Publicitate
| Politic | Social | Economic | Extern | Transnistria | Interviuri | Cultural | Divertis | Sondaje | Opinii | Horoscop | Infografic | Sport |   Contacte   |